maanantai 2. kesäkuuta 2014

Vihreää

Pikku mies kasvaa kohisten, joten uusia vaatteita pitää alkaa hiljalleen väkertämään. Myös kesävaatteiden teko olisi nyt todenteolla aloitettava, huoh!
Olen juuriani myöten rakastunut PaaPiin Siiri ja myyrä kankaaseen. Tätä ihanuutta tilasin Majapuulta joustocollegena, aivan ihanaa!! Heti tiesin että tästä kankaasta teen Jaakolle haalarin jota voi kesällä käyttää viileissä säissä ;)
Tälläinen siitä tuli..


Sain myös hyvän muistutuksen miksi laitan yleensä vetoketjun alle tukikankaan.. Tähän en sitä jaksanut laittaa ja kiitos sen, vetoketju hieman kupruilee. Sen verran olin nyt kuitenkin laiska etten jaksanut alkaa vetoketjua ja resoria irrottamaan jotta olisin saanut tukikankaan paikoileen :/

Vihreä teema edelleen jatkuu (sillä en jaksa myöskään jatkuvasti vaihdella saumuriin lankoja).
Tein myös ruohon vihreästä joustocollegesta puolipotkarit ja pitihän sinnekkin survoa Siiriä ja myyrää ;) Tilkut on olleet siis nyt hyötykäytössä! Kuvan väri ei vastaa aivan todellisuutta, vihreä on oikeasti kirkkaampi!
Myös yhdet kesäpöksyt tein...


Kaikki tekeleet ovat kokoa 68cm. Reiluja varmasti ovat vielä, mutta 62cm alkaa olemaan hieman joissan vaatteissa jo nihkeä koko.
Seuraava värikoodi lienee sininen tai oranssi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti