tiistai 5. marraskuuta 2013

Vanish testailua

Pääsin taas pitkästä aikaa testaamaan jotakin ja tällä kertaa se oli Vanish tahranpoistotuotteita!Tuotteita on helppo käyttää ja niissä on selkeät ohjeet mukana!
Itse sain paketin mukana kankaan johon sotkin erilaisia tahroja.

Ja vaikka kaikki tietävät, että tahrat kannattaisi heti tuoreeltaan poistaa niin itse päätin tehdä testin niin että tahrat saivat kuivua yön yli. Meillä kun lapset vaihtavat herkästi itse vaatteita jos tulee tahra eikä tieto tahrasta tavoita aina meitä vanhempia. Eli tuote pääsi nyt oikein kunnolliseen testiin ja kuinka se siitä selvisikään ;)

Testi!
Kangas on tavallista valkoista puuvillaa, joten käytin tahrojen poistoon ensin esikäsittelyainetta ja sitten Crystal White-jauhetta joka oli vedellä tehty tahnaksi. Annoin hetken vaikuttaa ja sitten koneeseen muiden pyykkien sekaan.


Kuivuttuaan valkoinen kangas näyttikin sitten tältä!

Eli todella yllättynyt olen tulokseen. Ylitti odotukset täysin! Mustikka ja öljytahra oli lähtenyt kokonaan mikä on todella loistavaa. Huulipuna ja ripsiväri olivat ainoat jotka eivät lähteneet niin hyvin. Tosin ne ovat Chanell:in vedenpitäviä tuotteita. Kerran olen onnistunut lakanan sotkemaan ripsarilla kun en jaksanut meikkiä pois pestä ja edelleen nuo ripsarit ovat lakanassa vaikka aikaa tuosta on jo useampi vuosi.. Tällä tuotteella ripsarikin lähes lähti pois.

Lisää tahranpoisto-ohjeita !

Tässä kuitenkin vielä ohje jauheen käyttöön, jota jaan itse ystävilleni piakkoin ;) 

VANISH OXI ACTION -JAUHE
Onko vaatteissasi joskus ollut tahra, jota on ollut lähes mahdoton puhdistaa? Ei huolta! Vanish Oxi Action -jauhe poistaa kaikenlaiset tahrat, selkeästi havaittavista läikistä pienempiin, jotka saattavat jäädä huomaamatta. Vanish Oxi Action -jauhe sopii sekä kirjo- että valkopyykille.

Näin Vanish Oxi Action -jauhe toimii

Tahrojen poistaminen vaatteista on Vanish Oxi Action -jauheella helpompaa kuin luuletkaan.

Konepesu:


  1. Vaikeat ja kuivuneet tahrat: Lisää mitallinen Vanishia tavallisen pesuaineen sekaan ja pese normaalisti.
  2. Vaikeille tahroille ½ mitallista, normaaleille 1/3 mitallista. Liotukseen annostele ½ mitallista jokaista neljää litraa vettä kohti.
  3. Pese tavalliseen tapaan. Vanish poistaa tahrat jopa 30 asteisessa vedessä.

Liotus:


  1. Annostele ½ mitallista jokaista neljää litraa vettä kohti ja jätä vaate likoamaan lämpimään veteen (korkeintaan 40 °C). Kirjopyykki: Liota korkeintaan tunti. Valkopyykki: Liota korkeintaan kuusi tuntia.
  2. Liottamisen jälkeen pese normaalisti tai huuhtele huolellisesti.
    Vaikeita tahroja kannattaa hangata ennen huuhtelua.
Noudata aina pakkauksessa annettuja ohjeita. Älä käytä villan, silkin, nahan tai pinnoitettujen ja viimeisteltyjen pintojen, kuten puun tai metallin, puhdistamiseen.
(kopioitu vanish:in nettisivuilta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti