torstai 27. marraskuuta 2014

tytöt testaa osa 2/2

Koska tietokoneeni päätti ilokseni sanoa sopimuksensa irti ja samalla vei kaikki kuvat testauksesta mennessään niin nyt tulee postaus vain tekstin muodossa. Jos kone jostain syystä herää vielä henkiin niin sitten saadaan kuviakin kehiin.


Mutta siis tytöt testasivat seuraavaksi lyijykyniä. Paketissa oli kaksi erilaista. Toinen oli ihan perus lyijykynä, toinen lyijytäytekynä. Lyijytäytekynässä lyijy oli kovin paksua, joten heti tuli mieleen että mistä sitä mahdollisesti saa lisää... En ole ainakaan missään siihen törmännyt.


Pienempi testaili ja totesi että sama ongelma oli sormien asettelussa kuin puukynienkin tuossa perus lyijykynässä. Lyijytäytekynä taas istui hyvin käteen. Lyijytäytekynä on huomattavasti paksumpi kuin muut kynät. Jälki lyijytäytekynässä ei vain ollut niin tytön mieleen.


Milja kun kyniä testaili, totesi hän heti kynät hyviksi. Kynäotteen sai helpommin, mutta koki että sormille tarkoitetut kohdat ovat liian "harvassa".


Pääpointtina molemmat tytöt tykkäsivät, mutta eivät niinkään sormimerkkien vuoksi vaan kynien pehmeyden ja värien vuoksi.
Nopeasti näyttivät kynät kuluvan. Osa kynistä nykyisin vain puolikkaan mittaisia. Pakettiin olisin itse kaivannut sopivaa teroitinta. Näitä kyniä kun ei voi sillä perinteisellä teroittaa vaan vaativat suurempi reikäisen teroittimen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti