sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

onnea on...

Meidän pihalla onkin ilonamme myös yllärinä kirsikkapuu. Se on levinnyt naapurin puolelta ja tehnyt meidän puolellemme oman puun. Ihana ylläri! Nyt vain odotamme, että kirsikat kypsyisivät ja pääsisimme niistä nauttimaan ;)
Meillä oli mieheni kanssa pitkästä aikaa "lapsivapaata" ja käytimme sen rentoutumiseen. Emme ostaneet lippuja Rantajameihin (niin kuin alun alkaen olimme suunnitelleet) vaan menimme pyörillä keskustaan ja kuuntelimme Teräsniskaa aidan toiselta puolelta sekä söimme jäätelöä rannassa.
Ihana päivä/ ilta oli :)

7 kommenttia:

 1. Varmasti kiva ilta! :) Kokeileppa laittaa kuvia isompina, saat maisemista näyttävämpiä :)

  VastaaPoista
 2. kiitos Jenni kommentista :) En vain tiedä kuinka osa saadaan isompana ja osa taas ei :/

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä kun lisäät kuvia, klikkaat vain kuvan päältä ja valitset koon. Itse laitan usein erittäin suuria ja välillä suuria. Testaile :)

  VastaaPoista
 4. Ei mulla ole kuin pieni, keskikoko ja suuri vaihtoehtoina... Ja jos kuvaa suurentaa vetämällä reunoita niin kuvan laatu kärsii :/ Ei ymmärrä!

  VastaaPoista
 5. Ai niin, nyt muistinkin! Tein jonkun bloggerpäivityksen joskus jostain asetuksista ja uusi blogger tekee suuren suuria kuvia! Hitsit kun en nyt muista miten se tapahtui.. Löytyisköhän ohje googlettamalla. Kerron jos muistan sen/löydän sen ohjeen!

  VastaaPoista
 6. Nyt muistin eli : Ulkoasu->asetukset->yleiset asetukset->valitse tekstieditori ja siitä päivitetty versio! Jeee! tuolla pitäisi lähteä, sitten kun uudet kuvat laitat

  VastaaPoista
 7. Kiitos Jenni!
  Nyt täytyy vain opetella käyttää tätä ;)

  VastaaPoista