perjantai 29. heinäkuuta 2011

Ranska vol 1

Meidän perhe teki matkan Ranskaan ihastelemaan uutta serkkutyttöä ja tapaamaan tietenkin serkkupoikaa, Hanna-tätiä ja hänen miestään.

Postaan pikku hiljaa kuvia matkalta, valitettavasti kuvia ei tullut otettua niin paljon kuin olisin halunnut sillä meidän 2v Ennimme ja 2v serkkupoika villitsivät usein tilannetta sen verran että piti olla silmä tarkkana hedän peräänsä, eikä Miljakaan kovin usein helpottanut tilannetta ;)

Ranskalaiset talot on aivan vallottavia (aniakin sielä missä me majoituimme). Kerrostalot ovat kuin romanttisesta elokuvasta ihastuttavineen parvekkeineen ja kaarineen/muotoineen.

Tässä kuitenkin meidän lasten varma kohokohta koko reissun ajalta, Disneyland!
Tälläinen on hotelli juuri ennen portteja joista pääsee sisälle itse puistoon.

Tässä kuvassa olimme juuri tulleet puiston puolelle ja suunnittelimme minne menisimme ekaksi. Miljalla oli mielessä vain prinsessojen näkeminen. Valitettavast prinsessat esiintyivät vain muutaman kerran ja niistä ajoista olimme auttamattomasti myöhässä! Onneksi Tähkäpää oli jakamassa nimmareita pihalla joten edes yksi prinsessa nähtiin. Suuri pettymys vain oli se ettei hahmoja päässyt lainkaan halimaan. Kuvaan heidän kanssaan pääsi jos jaksoi jonottaa piiiiitkään.

Prinsessojen linna oli mahtava. Ihmisiä oli liikkeellä paljon vaikka sää ei ollut mitenkään erityisen hyvä. Koko meidän matkan ajaksihan oli luvattu vain vettä, mutta onneksi näimme myös kuivia päiviä.

Kaupat olivat jotain aivan uskomatonta! Liikkeeseen kun astui sisään ei oikein tiennyt minne olisi mennyt sillä tavaraa oli paljon!

Kaduilla tuli vastaan ihania hahmoja...

Milja odotti kovasti kauppoja sillä olimme luvanneet että hän saa itselleen prinsessa-asun. Hän päätyi PITKÄN pohdinnan ja jahkailun jälkeen Lumikin asuun.

Prinsessa Milja. Voin sanoa, että käytös muuttui myös TOTAALISEKSI prinsessaksi ja äidin hermot olivat sen jälkeen todella tiukilla. Reissu oli mukava ja onnistunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti