torstai 22. toukokuuta 2014

Nestle Shredded Wheat

Pääsin buzzaamaan Nestlen uutuus muroja Shredded Wheat:teja!Hain murot postista ja paketin avattuani ekana silmään pisti pirteä väri! Muropaketti on kauniin punainen, mutta marjat alareunassa tahtovat jäädä pakkauksen värin peitoon. Seuraavaksi kurkkasin tuoteselostetta..


Eka ajatus oli että tälläisissä muroissa on varmasti aivan järkyttävästi sokeria ja hiilareita. No niinkuin näkyy hiilareita on sen 71,6g/100g ja sokereita 18,1g/100g, joten eivät ole aivan pahimmasta päästä..

Muro itsessään on aika suuren kokoinen ja paketin kannen kuva antaa ymmärtää että pursuaa lähestulkoon marjaisaa täytettä, mutta mikä oli todellisuus?Hieman tuli huijattu olo, mutta myönnettäköön että näissä on silti ihan kivasti makua. Kuiviltaan näitä maisteltiin ystäväni kanssa ja myös meidän lapset halusivat osallistua maisteluun. Hyvin nuo tekivät kauppansa ;)"sormiruokana" nämä olivatkin ihan mainoita!
Söimme tyttöjeni kanssa iltapalalla muroja maidon kanssa ja pettymys oli valtava! Murot menivät pian mössöksi ja nuorempi tytöistä ilmoitti ettei kykene muroja syömään. Itseäkin hieman ällötti koostumus :(
murot ennen kuin mössäytyivät

Eli meidän perheessä murot on syötävä hyvin pikaisesti jos ne syö maidon kera.
Vanhempi tyttäreni ihastui muroihin ikihyvin ja halusi seuraavana iltana maistaa muroja jogurtin kera ja kieltämättä murot olivatkin ihan maukkaita maustamattoman jogurtin kera.
Mutta siis kouluarvosanalla antaisin muroille arvosanaksi 8-.
Kokeilkaa ihmeessä, välipalana tai naposteltavina nämä ovat loistavia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti